Under Armour Project Rock Box Duffle Backpack

499,00 kr.

Farve:

Midnight Navy

Størrelse:

Produktkode: 850466

Præsenterer Under Armour's Projekt Rock Box Duffle Rygsæk, et alsidigt og holdbart tilbehør, der sømløst kombinerer stil med funktionalitet. Fremstillet af polyester med en polyuretan-belagt bund, tilbyder denne rygsæk uovertruffen holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid, hvilket sikrer, at den kan modstå strabadserne ved ethvert eventyr. Under Armour's Storm vandafvisende behandling giver overlegen beskyttelse mod elementerne, holder dine ejendele tørre og sikre.

De justerbare skulderstropper og topgreb giver flere bære muligheder, så du kan tilpasse din oplevelse baseret på dit humør. Det store lynlås hovedrum, med en forlomme til værdigenstande og en dedikeret laptop ærme, der kan rumme en stor 16 enhed, tilbyder rigelig plads til at holde dine essentielle ting organiseret og let tilgængelige.

Med et separat rum designet specielt til sko, vasketøj og vandflasker, tillader denne rygsæk dig at bekvemt adskille dine ejendele, opretholde renlighed og organisation. Den solide blokfarvning og store hævede logo på forsiden viser den modige og selvsikre stil, som Under Armour er kendt for.

Uanset om du skal til fitnesscentret, begiver dig ud på et udendørs eventyr eller har brug for en pålidelig hverdags taske, er Under Armour Projekt Rock Box Duffle Rygsækken et must-have.